foto

Sergio Assisi

  • nar. 13.5.1972 (48 let)
    Naples, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Basta un paio di baffi (TV film)
Non ho niente da perdere
2015 A Napoli non piove mai
C'è sempre un perché
2014 Fratelli unici
Ultima Fermata
Una coppia modello (TV film)
2010 Le ragazze dello swing (TV film)
2009 Mannaggia alla miseria (TV film)
2007 Graffio di tigre (TV film)
2006 Amore e libertà - Masaniello
Assunta Spina (TV film)
La contessa di Castiglione (TV film)
2005 Imperia, la grande cortigiana (TV film)
2004 Guardiani delle nuvole
2003 Ics (TV film)
2002 Casa dell'angelo, La (TV film)
2001 L'attentatuni (TV film)
2000 L'uomo della fortuna
1999 Ferdinando e Carolina

TV seriály

2016 Rimbocchiamoci le maniche (TV seriál)
2012 Commissario Nardone, Il (TV seriál)
2010 Swing Girls, The (TV seriál)
Zodiaco - Il libro perduto (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)

Dokumentární

2018 Meraviglie: La penisola dei tesori (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie