foto

Sallye Hooks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blue Ridge
2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
2016 Děda je lotr
2015 90 minut v nebi
2013 Welcome to Dignity Pastures
2012 Shrink Rap (TV film)

TV seriály

2020 Máme to! (TV seriál)
Be Careful What You Wish For (E06)
2016 Stan Against Evil (TV seriál)
Dig Me Up, Dig Me Down (S01E01)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Go Ask Roger (S04E04)
Upíří deníky (TV seriál)
Hell Is Other People (S07E10)
2014 Constantine (TV seriál)
Non Est Asylum (E01)

Dokumentární

2016 Naprosté ticho (TV seriál)
2013 Vraždy v močálech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky