foto

Michael Whetstone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Nutná oběť
2008 Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2003 Black Listed
2002 Never Get Outta the Boat
1999 Jackie's Back! (TV film)

TV seriály

2019 Sunnyside (TV seriál)
I Don't Know Her (E10)
Sigma Triangle Squiggly Thing (E09)
Too Many Lumpies (E08)
další epizody (4)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Irish Goodbye (E23)
Whales (E22)
Mike's Award (E21)
další epizody (10)
2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Valentine's Day (E13)
Vietnam (E12)
Mailbox (E11)
další epizody (13)
Nová holka (TV seriál)
Engram Pattersky (S07E08)
The Curse of the Pirate Bride (S07E07)
Mario (S07E06)
další epizody (8)
2017 Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (12)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (27)
2015 Weird Loners (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Family (S02E09)
...Through Psychedelics (S02E08)
další epizody (10)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (11)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
další epizody (24)
Wilfred (TV seriál)
Courage (S04E08)
Responsibility (S04E07)
Patterns (S04E06)
další epizody (8)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (24)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Heroism (S03E12)
Stagnation (S03E11)
další epizody (13)
2012 Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (26)
Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Zášť (S02E12)
Otázky (S02E11)
další epizody (13)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Je libo bondáž (S01E08)
Všechno je moje (S01E07)
další epizody (8)
Wilfred (TV seriál)
Sebeuvědomění (S01E13)
Oběť (S01E12)
Pochyby (S01E11)
další epizody (12)
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
Mister Softee (S08E09)
Car Periscope (S08E08)
další epizody (10)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Wowschwitz (S03E10)
A Good Van Is Hard to Find (S03E09)
Just Breve (S03E08)
další epizody (10)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Table Read (S07E09)
Officer Krupke (S07E08)
další epizody (10)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Vow Wow (S02E16)
Kangamangus (S02E15)
I Thought My Dad Was Dead, But It Turns Out He's Not (S02E14)
další epizody (9)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
High, It's Sarah (S02E07)
Maid to Border (S02E06)
Ah, Men (S02E05)
další epizody (13)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
The Therapists (S06E09)
The N Word (S06E08)
další epizody (10)

TV pořady

2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)
2009 The 81st Annual Academy Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Katy Perry feat. Skip Marley - Chained To The Rhythm (hudební videoklip)
Kygo & Ellie Goulding - First Time (hudební videoklip)
1999 LFO - Girl on TV (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky