foto

Burt Prelutsky

  • nar. 5.1.1940 (79 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Angels on Tap
1986 A Winner Never Quits (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
1980 Homeward Bound (TV film)
1979 Aunt Mary (TV film)

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Bratři (S04E04)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1978 Harvey Korman Show, The (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Hrobař (S06E12)
Tetovaný (S06E10)
Světlo, které zhaslo (S06E07)
další epizody (5)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeyho noční můra (S05E14)
Novocainová vzpoura (S04E21)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Kam kráčíte, kapitáne Chandlere? (S04E10)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Sssssss
1971 Odvykací kůra

TV seriály

1971 The Waltons (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Angels on Tap

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky