foto

Susie Amy

  • nar. 17.4.1981 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Táto anglická herečka a modelka sa narodila 17. apríla 1981. Jej rodičia Ron a Evelyn Amy sa neskôr rozviedli a má sestru Lynn, ktorá pracuje ako genetička.

Po tom, čo Amy pracovala na produkcii v Royal National Theatre, ju objavil agent a čoskoro dostala prvé herecké úlohy. V roku 2001 sa objavila v seriáloch s názvom Dark Realm a My Family a v roku 2002 zase v TV filme Sirens. V rokoch 2002 – 2004 zahviezdila v seriáli FOOTBALLERS' WIVES. Neskôr prišla ponuka zahrať si D'Artagnanovu dcéru Valentinu vo filme LA FEMME MUSKETEER. Účinkovala tam spolu s hviezdnym obsadením – Michael York, Gérard Depardieu či Nastassja Kinski. V tom istom roku (2004) stvárnila Beatrice Hastings v dráme MODIGLIANI a o rok neskôr účinkovala vo filme HOUSE OF 9, ktorý režíroval Dennis Hooper.

Susie Amy bola v roku 2002 zaradená medzi najsexi ženy sveta a to na 74. mieste podľa FHM zoznamu ''100 Sexiest Women in the World''. V roku 2003 sa umiestnila na 63. mieste. Okrem herectva sa venuje aj písaniu beauty blogu.

Nathalia.A

Herecká filmografie

Filmy

2015 Silent Hours
2011 The Wicker Tree
2010 Bonded by Blood
Pimp
Psych 9
2009 Zabijáci lesbických upírek
2007 Two Families
2005 9 hráčů se smrtí
Stůj, ten mobil není tvůj
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
Modigliani
2002 Sirens (TV film)

TV seriály

2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Lost Identity (S05E05)
2008 Echo Beach (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace