Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A já natočim film buzerant direktor killer... hlavní aktér Phil Klejdon a jeho spolubuzerantský rádoby scénáristi Stevrt Vilijems a debil Hapfíld, co si mysleli že jsou straaašne vtipný a že tenhle film bude uplně stejně libovej jako Šon of d ded.. no já vas zklamu kreténi.. skutek utek a nechápu jak tohle mohli jako vydat do éteru.. ja mít stim filmem něco společnýho POHŘBIM SE ZAŽIVA. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tento film se snad ani nedá řadit k hororům, jedná se jen o neuvěřitelné fóry, které jsou na úrovni mateřské školy. Určitě se je čemu smát a některé věci, jako pozoruhodný meč nebo jak upírky pozval hl. hrdina do domu mě opravdu dostaly, ale většinou je to poněkud slabší. Příběh se zdá být místy nedomyšlený, např. nevíme jak dopadl kněz, který se vrhl do boje s upírkami. 2 hvězdy hlavně za opravdu pěkné herečky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama