foto

Keizó Kusakawa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Gekidžóban KanColle
2014 Akuma no Riddle: Shōsha wa dare? (Nukiuchi Test)
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Ró Kjú Bu!: Tomoka no Ičigo sunday
2012 Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
2010 Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 1st
2007 Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!

TV seriály

2019 Ahiru no sora (TV seriál)
2018 Happy Sugar Life (TV seriál)
2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
Aho Girl (TV seriál)
Fúka (TV seriál)
2015 Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Kantai Collection: KanColle (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Jue ni sekai wa □□ ni mičite iru (E12)
"Kotohogi" to "noroi" no miwakekata (E11)
Džoó wa dare? (E10)
další epizody (12)
2013 Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
2012 Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
2011 Dog Days (TV seriál)
Ró kjú bu! (TV seriál)
2010 Hjakka rjóran: Samurai Girls (TV seriál)
Majoi neko Overrun! (TV seriál)
2009 Asura Cryin' (TV seriál)
Asura Cryin' 2 (TV seriál)
2008 Sekirei (TV seriál)
2007 Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
2005 Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha (TV seriál)