foto

Vincenzo Ferrera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chvíle obyčejného štěstí
2018 Duisburg - Linea di Sangue (TV film)
2017 L'ora legale
2016 Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (TV film)
2004 Dentro la città
2003 Šílenství lásky
2000 Manoscritto del principe, Il

TV seriály

2018 Lovec (TV seriál)
Ano, beru (S01E12)
Terč (S01E10)
Lovci (S01E07)
další epizody (7)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2008 Agrodolce (TV seriál)
2007 Il capo dei capi (TV seriál)
2003 Un papà quasi perfetto (TV seriál)
2001 Via Zanardi, 33 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky