foto

John Miller

  • nar. 25.9.1896
    Ryde, Isle of Wight, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.6.1968 (71 let)
    Rolvenden, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Downfall
Zpropadená kariéra
1961 Court of Mystery (TV film)
1958 Dunkirk
The Man Who Sold Death (TV film)
1957 Bratři mezi paragrafy
Prodané životy
1954 Meet Mr. Callaghan
1948 My Sister and I
1947 Vražedné pochybnosti
1946 Gaiety George
1941 Pest Pilot
1939 Flying Fifty-Five
1938 Zmizení staré dámy
1937 Mladý a nezkušený
1936 Vandergilt Diamond Mystery, The
1930 Thread O' Scarlet
1919 March Hare, The

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Crime of the Century, The (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Dokumentární

2011 Wogan on Wodehouse (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky