foto

Mary Carey

  • nar. 15.6.1980 (40 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Americká pornoherečka Mary Carey (rodným menom Mary Ellen Cook) pochádza z mesta Cleveland. Tam prežila svoje detstvo spoločne s chorými rodičmi (matka trpela schizofréniou a otec bol po detskej mozgovej obrne), až si ju adoptovali jej starí rodičia žijúci na slnečnej Floride, ku ktorým sa ako 8-ročná presťahovala.

Mary od tohto veku až do svojich 19-tych narodenín navštevovala balet, potom sa rozhodla pre štúdium herectva. Po tom, čo začala (najmä z finančných dôvodov) pracovať ako exotická tanečníčka, bolo len otázkou času, kedy ju objaví nejaký agent a ponúkne jej miesto v pornopriemysle. To sa stalo v roku 2002.

Po tom, čo si začala zarábať na živobytie v pornobrandži, si Mary požičala umelecké meno od slávnej popovej hviezdy Mariah Carey. Pornoherečka, ktorá vo filmoch namiesto talentu ukazuje poprsie, sa týmto spôsobom dostala do povedomia ľudí, no zároveň aj do sledovaného súdneho sporu, keďže jej známejšia menovkyňa podala žalobu na úrad pre ochranu obchodnej značky. S Mariah Carey má okrem veľkého poprsia spoločné zrejme len blond vlasy. Speváčke sa taktiež vôbec nepáči, že si ju ľudia môžu pomýliť s o 10 rokov mladšou pornohviezdou.

Kontroverzná blondína v roku 2003 dokonca kandidovala vo voľbách na kalifornského guvernéra a získala až 11-tisíc hlasov (zo 135 kandidátov skončila na desiatom mieste). Vo voľbách však vtedy kandidoval nesporne slávnejší a úspešnejší herec Arnold Schwarzenegger, ktorý napokon získal kreslo. Potvrdila tiež to, že v budúcnosti by chcela kandidovať aj za prezidentku USA.

Mary Carey bola liečená zo závislostí na alkohole a liekoch. V roku 2009 oznámila odchod z pornobrandže, v januári 2010 sa do nej však naspäť vrátila. V súčasnej dobe má na svojom konte takmer 100 filmov pre dospelých a toto jej konto aj naďalej rastie. Po svojom prvom neúspešnom manželstve sa 12. júla 2009 Mary znovu vydala a jej zväzok s Mariom Mongem trvá dodnes.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wolf Mother
2015 College Coeds vs. Zombie Housewives
Lust in Space
2014 Atomic Hotel Erotica (TV film)
Great Bikini Bowling Bash
2013 Big Bust Theory, The
Sake-Bomb
2011 Superstar Showdown 3: Courtney Cummz vs. Bree Olson
This Ain't Jeopardy! XXX
2008 Junkyard Willie Movie: Lost in Transit, The
Kick Ass Chicks 54: Ginormous Juggs
Zlost
2007 Kick Ass Chicks 41: Vaginaterians
Mary Carey AKA Filthy Whore
Mary Carey, Woman of the Year
Totally Mary
2006 Big Titties 2
Bujné touhy
Coming Attractions
Funbag Fantasies 5
Marey Carey for Governor
Mary Carey Gets Carried Away
Mary Carey on Fire
Possessed
Pussyman's Decadent Divas 29
2005 Best Breasts in the Biz
Bosom Buddies 6
Can You Be a Pornstar? 7 & 8
Kick Ass Chicks 20: Haley
Kick Ass Chicks 21: Squirters
Kick Ass Chicks 25: Blondes
Lick My Balls
Pervert!
Prameny lásky
Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2004 Big Breasted Beauties
Can You Be a Pornstar? 1 & 2
Can You Be a Pornstar? 3 & 4
Can You Be a Pornstar? 5 & 6
Celebrity Porn Stars Exposed
Football Fantasies
Hustler's Greatest Tits
Kick Ass Chicks 13: Cytherea
Kick Ass Chicks 14: Alexis Malone
Kick Ass Chicks 15: Taylor Rain
Lessons in Love
Liquid Gold 9
Mary Carey Rules! 3
Mary Carey Rules! 4
Mary Carey Rules! 5
Tit Happens
2003 100% Jenna Haze
5 Guy Cream Pie 5
Being Ron Jeremy
Boobsville Sorority Girls
Busty Dildo Lovers #4
Cheerleader Pink
Cheerleader School
Club Carrie
Dirty Girlz
Double Air Bags 11
Enchantment
Femme Nikita Denise 2, La
High Rise
Hook-ups 2
Kick Ass Chicks 8: Jessica Darlin
Lesbian Big Boob Bangeroo 2
Mary Carey Rules! 2
Model Lust
More Than a Handful 12
New Wave Hookers 7
Princess
Red, White & Blonde
Rub the Muff 6
Safírové holky
Sexy biják
Sweatin' It 7
Thumpin Melons
V-Eight 8
2002 Asses in the Air 4
Big Blowout
Busty Beauties 3
Devinn Lane Show 4, The
Femme Nikita Denise, La
Girls School 4
Grand Opening
Hot Showers 6
Pussyman's Decadent Divas 18
Pussyman's Divas 17
Violation of Ashley Blue

TV seriály

2005 Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)
2001 Sexy Urban Legends (TV seriál)

Dokumentární

2010 After Porn Ends
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
2004 How Arnold Won the West

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2011 Naughty Show, The (TV pořad)
2008 Celebrity Rehab with Dr. Drew (TV pořad)
2005 Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard (TV pořad)
2003 The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)