foto

Benedict Taylor

  • nar. 18.4.1960 (59 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hroch
The Watcher in the Woods
2010 Perfect Life
2008 Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2006 Zápisky o skandálu
2000 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
1998 Monk Dawson
1996 Sharpův regiment (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
Klenoty (TV film)
1991 Souboj srdcí (TV film)
1986 Pokaždé se loučíme
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
Black Arrow (TV film)
Korsičtí bratři (TV film)
My Brother Jonathan (TV film)
Třináct u stolu (TV film)
1984 The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
Vzdálené vrcholky hor
1980 Lesní duch
1974 Turn of the Screw, The (TV film)

TV seriály

2015 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Muž, který se usmíval (S02E02)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 In Exile (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
Union Castle (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2004 When Hitler Invaded Britain (TV film)
1997 In Search of Hamlet (TV film)

Host

TV pořady

2008 Milionář z kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace