foto

Ilona Ostrowska

  • nar. 25.5.1974 (46 let)
    Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Swingersi
2019 Nitro
2018 7 citů
Narzeczony na niby
2017 Zalesie
2010 Kołysanka
2008 Droga do raju
Kolik váží trojský kůň?
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 S@motność w sieci
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Tulipany
2003 V moci pekla (TV film)
2002 Den cvoka
Głośniej od bomb
2001 Ticho
2000 Sezon na leszcza

TV seriály

2020 Będzie dobrze, kochanie (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Ostatni dzień (S22E21)
Cios za cios (S22E19)
Serce matki (S22E17)
další epizody (16)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Po pierwsze nie szkodzić (S21E31)
Nasze dzieci (S21E30)
Gloria (S21E25)
další epizody (15)
2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie rodzaje miłości (S20E36)
Najwyższa pora (S20E32)
Moja wina (S20E27)
další epizody (19)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Duże małe zło (S10E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złote jabłko (S18E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Dziękuję (S19E35)
Cień podejrzenia (S19E32)
Seks, kłamstwa i gra pozorów (S19E31)
další epizody (15)
2016 Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Klauzula sumienia (S10E11)
Edukacyjne dylematy (S10E09)
další epizody (11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Kiepska prognoza (S18E26)
Życie za życie (S18E19)
Nie jesteś sama (S18E17)
další epizody (5)
2015 Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Magiczne słowo (S17E33)
Dobra nowina (S17E31)
Zwycięzca (S17E27)
další epizody (9)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (8)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Proces (S16E40)
Twardy zawodnik (S16E39)
Lęki, lęki... (S16E38)
další epizody (4)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Ciężka ręka prawa (S07E09)
další epizody (11)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (12)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 32 (S02E32)
Epizoda 27 (S02E27)
Epizoda 17 (S02E17)
další epizody (6)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (13)
2011 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 43 (S01E43)
Epizoda 34 (S01E34)
Epizoda 29 (S01E29)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 10 (S03E10)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (17)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (13)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Dziewiąta ofiara (E07)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (13)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
2007 Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Mrok (TV seriál)
Temida (E08)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (13)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Towar (S01E11)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky