foto

Kenny Doughty

  • nar. 27.3.1975 (44 let)
    Barnsley, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Peterman
2013 Ledová archa
2012 Der Fall Wilhelm Reich
I Against I
2011 Noční incident
2010 Irreversi
2009 City Rats
2008 The Crew
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
Má první svatba
2005 6. Batalion
2004 Árijský pár
2003 Gifted (TV film)
The Second Coming (TV film)
2002 Sunday (TV film)
2001 Druhá míza
Prokletý láskou
1999 Titus
Vánoční koleda (TV film)
1998 Anorak of Fire (TV film)
Královna Alžběta
Temná hra

TV seriály

2019 Vera (TV seriál)
Blind Spot (S09E01)
2018 Vera (TV seriál)
Krevní pouto (S08E01)
2015 Black Work (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
2006 Goldplated (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Canterburské povídky (TV seriál)
Servants (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Stíny vystupují (S01E02)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Režijní filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace