foto

Margaretha Krook

  • nar. 15.10.1925
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 7.5.2001 (75 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Herecká filmografie

Filmy

2002 Karkulín ze střechy
2000 Klepy
1997 Rika barn leka bäst
1994 Onkel Vanja (TV film)
1993 Och ge oss skuggorna (TV film)
1992 S nejlepšími úmysly
1991 Duo jag (TV film)
1990 Tingel tangel (TV film)
1989 Jönssonligan på Mallorca
1986 Morrhår & ärtor
1985 Létající ďáblové
1984 Sköna juveler
1982 Brusten himmel
1981 SOPOR
Snacka går ju...
1980 Sverige åt svenskarna
1978 En vandring i solen
Mamma, pappa, barn
Picassova dobrodružství
1976 Drömmen om Amerika
1975 Monismanien 1995
Pusťte vězně ven, jaro je tady!
1974 Vita nejlikan
1973 Bröllopet
1972 Muž, který přestal kouřit
1970 Den magiska cirkeln
Ministern
1969 Knihkupec, který se přestal koupat
Solens barn (TV film)
1968 Nina (TV film)
1966 Adamsson i Sverige
Patrasket (TV film)
Persona
Träfracken
1964 Svenska bilder
1963 Adam och Eva
Det går an (TV film)
Ett drömspel (TV film)
Medea (TV film)
Misantropen (TV film)
Topaze (TV film)
1962 Gisslan (TV film)
Handen på hjärtat (TV film)
Krigsmans erinran (TV film)
Kvartetten som sprängdes (TV film)
På jakt efter lyckan (TV film)
Sex roller söka en författare (TV film)
1961 En handelsresandes död (TV film)
Frisöndag (TV film)
Lita på mej, älskling!
Mr Ernest (TV film)
Swedenhielms (TV film)
Vildanden (TV film)
1960 Fröken Rosita (TV film)
1958 Než se rozední
1954 Karin Månsdotter
Salka Valka
Storm över Tjurö
1953 Barabbas
1951 Slečna Julie
1949 Jen matka

TV seriály

1991 Den goda viljan (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)
1967 Gumman som blev liten som en tesked (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

TV pořady

1984 Minnen av möten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace