foto

Paula van der Oest

  • nar. 1965
    Laag-Soeren, Gelderland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Rotterdam, I Love You
2017 Kleine ijstijd
2016 The Afghan
Tonio
2014 Vina Lucie de B.
2012 The Domino Effect
2011 Black Butterflies
2008 Tiramisu
2004 Verborgen gebreken
2002 Moonlight
2001 Hotel Paraiso
1998 De trip van Teetje
1997 Smakeloos
1996 Always yours, for never
De nieuwe moeder
1995 Achilles en het zebrapad (TV film)
1994 Coma (TV film)
1988 Zinderend

TV seriály

2015 Noord Zuid (TV seriál)
2011 Mixed Up (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace