foto

Michael Spellman

  • nar. 19.11.1978 (39 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Margarine Wars
2010 Vzestup nad limit
2008 Sedm životů
2007 Soukromá válka pana Wilsona

TV seriály

2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Okno (S05E10)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace