foto

Mark McJimsey

  • nar. 20.10.1962 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2013 Awesomes, The (TV seriál)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Luanne Virgin 2.0 (S05E15)
Ho, Yeah! (S05E13)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Perils of Polling (S05E01)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy Hill: The Decline and Fall (S04E01)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy's Headache (S03E03)
Death of a Propane Salesman (S03E01)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Company Man (S02E09)
How to Fire a Rifle Without Really Trying (S02E01)
Pilot (S01E01)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Dvojí stěhování (S08E02)
Simpsonovi na prázdninách (S07E25)
Homerpalooza (S07E24)
další epizody (15)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Nemáš se čím chlubit, Marge (S07E11)
Slavnostní epizoda (S07E10)
Poslední šance Leváka Boba (S07E09)
další epizody (23)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Strach z létání (S06E11)
Dědeček versus sexuální ochablost (S06E10)
Zvrhlík Homer (S06E09)
další epizody (23)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem se přestal bát aneb Legalizace hazardu ve Springfieldu (S05E10)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
Bart táborníkem (S05E08)
další epizody (21)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova koronární operace (S04E11)
Lízino první slovo (S04E10)
Pan Pluhař (S04E09)
další epizody (23)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem si bral Marge (S03E12)
Jak Burns prodával elektrárnu (S03E11)
U ohnivého Vočka (S03E10)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky