Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékařské prohlídky signalizují Homerovu sterilitu – pravděpodobně v důsledku záření. To by znamenalo pro ředitele elektrárny Burnse pořádný malér, a tak se nic netušícího Homera pokusí uplatit... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu sa vracia Homerov brácha Herb, zaboduje a ak má dostatok rozumu, tak sa už do Springfieldu nevráti. Najviac asi pobavili Homerove spermie pod mikroskopom, ale hájlájtov je tu viacero, vrátane "Charlieho Chaplina" ako bezdomovca pri "táboráku". Našťastie sme v Amerike a tu sa dá každý sen splniť, stačí mať len nápad.... a zopár tisíc dolárov, tentokrát to vyšlo s dvoma tisíckami. Pri zohľadnení inflácie dnes už asi štyri. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (26)

  • V epizodě se objeví bývalý přeborník v těžké váze Joe Frazier, který přišel o mistrovský titul, když ho obhajoval v zápasu proti Georgi Foremanovi. U Vočka dostane Barney Gumble od Joea pořádnou nakládačku. Původně to mělo být naopak, ale Frazierův syn protestoval, protože jeho otec porazil i rychlého Muhammada Aliho. (MTHRFCKR)
  • Herb Simpson je zrejme veľmi inteligentný a úspešný, pretože ho gén z epizódy Lisa the Simpson (1998) neovplyvnil. Avšak vybral si Homera na návrh auta bez toho, aby mal akékoľvek tušenie, či to dokáže, a odmietol počúvať svoj tím dizajnérov, keď vyjadrili obavy ohľadom Homerových nápadov. Tieto chyby by mohli byť prípadným dôsledkom tohto génu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama