foto

Anastasia Ganias

  • nar. Worcester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Team Marco
2012 Missed Connections
2010 Backyard Wedding (TV film)
2004 Baby Fat

TV seriály

2018 It's Freezing Out There (TV seriál)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
To čím jsem, je tvoje dílo (S05E03)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
The Master Plan (S02E23)
Párty na klíč (TV seriál)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
2009 Svět podle Jima (TV seriál)
Physical Therapy (S08E12)
2008 Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Trojúhelník (S05E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Flambovaný (S07E02)
2006 The Game (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 A Fine Line

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky