foto

Karl Zwicky

  • nar. 16.11.1956 (62 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Sindibád a Minotaurus (TV film)
2000 Kouzelný puding
1997 Tlapka
1988 To Make a Killing
1987 Contagion

TV seriály

2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
Sam Fox: Extrémní dobrodružství (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Makes the Front Page (S06E06)
Squizzy Tempts Fate (S06E05)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Krůček po krůčku (S03E24)
další epizody (10)
Farscape (TV seriál)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
2002 Short Cuts (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Brave J (S02E14)
další epizody (7)
2001 Cushion Kids (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Driven Crazy (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Pot a dřina (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Comedy Sale, The (TV seriál)
Ship to Shore (TV seriál)
1992 Miraculous Mellops 2, The (TV seriál)
New Adventures of Black Beauty, The (TV seriál)
1991 Miraculous Mellops, The (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Elly & Jools (TV seriál)
Gerry Connolly Show, The (TV seriál)
1987 Relative Merits (TV seriál)
1986 Fame and Misfortune (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Kouzelný puding

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 To Make a Killing

TV seriály

1992 Miraculous Mellops 2, The (TV seriál)
1991 Miraculous Mellops, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 The Secret Daughter (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace