foto

Sebastian Bonde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Die Füchsin - Treibjagd (TV film)
2018 Der Besuch
Der Besuch
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
Sex & Crime
2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Zlaté království
2013 Banklady
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Tatort - Borowski und der stille Gast (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2010 Auf Wiedersehen Papa
2006 Rukelie (studentský film)

TV seriály

2020 Wilsberg (TV seriál)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Wilsberg (TV seriál)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Mann im Mars (S10E12)
0900 Liebe (S10E11)
Crashman (S10E10)
další epizody (8)
Wilsberg (TV seriál)
Morderney (E58)

Dokumentární

2017 Nach der Zukunft
2016 Verfluchte Liebe deutscher Film
2011 As Time Goes By

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky