foto

Tyler Dean Flores

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Already Gone
2012 Temný rytíř povstal

TV seriály

2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part One (E01)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pouta (S09E09)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Senile Lines (S02E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Good Reason (S19E04)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
I Will Be Walking (S04E19)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Monster's Legacy (S14E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky