foto

Tomáš Šolc

  • nar. 13.11.1937 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Muž na křídle (studentský film)
2008 Hlídač č. 47
1972 Vražda před večeří (TV film)
1963 Není doba pro zupáky (TV film)

TV seriály

2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Zrozen bez porodu (E01)
2006 Letiště (TV seriál)
Padák (S01E03)

Divadelní záznam

1998 Nemožní lidé, co? (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky