foto

Clay Borris

  • nar. 31.3.1950 (71 let)
    Campbellton, New Brunswick, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Vražedná dohoda (TV film)
1998 Pawn, The
1995 Psychopat
Zemřít pro někoho
1994 Under the Gun
1992 Hra na vraha 4
1991 Discesa all'inferno
1987 Pistolníci (TV film)
1986 Zúčtování
1981 Alligator Shoes
1977 Little Big Child
Rose's House
Sheila's Christmas
1973 Fun at the Ex
1971 Paper Boy

TV seriály

2009 Zakázané metody (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Proměna (S01E07)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Rubáš (S03E11)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Rozhřešení (S03E06)
1997 Night Man (TV seriál)
Still of the Night (S01E04)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Válečník (S02E07)
Postup (S02E06)
další epizody (7)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E08)
The Ronin (S01E05)
Still Life (S01E04)
další epizody (5)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Napálený zloděj (S03E29)
Royal Pain (S03E20)
Nejsem včerejší (S03E18)
další epizody (8)
1992 Highlander (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Mořský park (S03E09)
Rozžhavený do běla (S03E05)
Twice as Dead (S03E01)
další epizody (4)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Psychopat
Zemřít pro někoho
1986 Zúčtování
1981 Alligator Shoes
1980 Bad Company

TV seriály

1992 Highlander (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Zúčtování

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky