foto

Elliot Hegarty

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 After Ever After (TV film)
2018 Grandpa's Great Escape (TV film)
The Midnight Gang (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2010 Lizzie and Sarah (TV film)
Zimbani (TV film)
2009 Pulling (TV film)
2000 County Kilburn

TV seriály

2020 Ted Lasso (TV seriál)
Dvě esa (S01E06)
Vypálené plavky (S01E05)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Scvrklé vaječníky (S08E13)
Šťastná hospodyňka (S08E11)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Fit (S02E06)
The Real Man (S01E06)
Lovesick (TV seriál)
Liv (S02E04)
Amy (S02E03)
Agata (S02E02)
další epizody (4)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
Díkůvzdání VIII (S08E06)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání VII (S07E08)
Halloween VI: Smrt se blíží (S07E06)
Trapná Pam Staggsová (S06E10)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Lovesick (TV seriál)
Cressida (S01E03)
Anna (S01E02)
Abigail (S01E01)
Mixology (TV seriál)
Last Call (E12)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Lice and Beary White (E08)
Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Eat, Pray, Eat (S02E17)
Leaving Chatswin (S02E15)
Junior Secretary's Day (S02E09)
Průměrňákovi (TV seriál)
Polibek (S05E08)
Výskok (S05E06)
Úsměv (S04E14)
další epizody (4)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Poetic Injustice (S01E16)
Out in the Burbs (S01E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Králíčková terapie (S04E04)
Rok Heckových (S03E12)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
The Assistant (E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Halloween II (S03E07)
Velký test (S03E05)
další epizody (5)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Křičení (S01E14)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)