foto

Elliot Hegarty

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Grandpa's Great Escape (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2010 Lizzie and Sarah (TV film)
Zimbani (TV film)
2009 Pulling (TV film)
2000 County Kilburn

TV seriály

2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Scvrklé vaječníky (S08E13)
Šťastná hospodyňka (S08E11)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
Díkůvzdání VIII (S08E06)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání VII (S07E08)
Halloween VI: Smrt se blíží (S07E06)
Trapná Pam Staggsová (S06E10)
2014 Black-ish (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Polibek (S05E08)
Výskok (S05E06)
Úsměv (S04E14)
další epizody (4)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Králíčková terapie (S04E04)
Rok Heckových (S03E12)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Halloween II (S03E07)
Velký test (S03E05)
další epizody (5)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Křičení (S01E14)
2009 Fm (TV seriál)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace