foto

Willi Gerk

  • nar. 1990
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Matula (TV film)
2011 Homevideo (TV film)
2010 Mein Song für Dich (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Tatort - Kalte Flut (TV film)
Wenn die Welt uns gehört
2008 Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Der andere Junge
Die Weihnachtswette (TV film)
2005 Max und Moritz Reloaded
2004 Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
2003 Holíci (TV film)
2002 Mit dem Rücken zur Wand (TV film)

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Korunní svědkyně (S03E08)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Obětní beránek (S01E01)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zahltag (S05E03)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kinder von Blankenese, Die (TV film)
2005 Die Nacht der großen Flut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky