foto

Taťjana Polonskaja

  • nar. 9.8.1975 (44 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Koňok-Gorbunok
2019 Děvjataja
Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2018 Lili (TV film)
Špion №1
2016 Vyzov
2014 Jolki lochmatyje
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
2008 Maltijskij krest
2006 Gadkie lebedi
2001 Pěrvoje maja
2000 Sočinuški
1998 O zrůdách a lidech

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 4 (E04)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Rodnyje penaty (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Ekspropriator (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov dolžna byť sčastlivoj (S16E03)
2015 Babje leto (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Revnosť (S02E05)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Letnij lager (S02E30)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tvar besslovesnaja (S13E15)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
2011 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Černaja magija (S05E03)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)
Mangust (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E02)
Agentstvo (TV seriál)
Žertva reklamy (S02E06)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2000 Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vizit k doktoru (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky