foto

Bettina Kupfer

  • nar. 19.7.1963 (56 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zachraňte Raffiho!
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
2008 O Šípkové Růžence (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Dem Himmel sei Dank (TV film)
2002 Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)
2001 Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
Schutzengel gesucht (TV film)
Tatort - Bienzle und der heimliche Zeuge (TV film)
2000 Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Gestern ist nie vorbei (TV film)
1997 Kind zu vermieten (TV film)
Smrt učitele (TV film)
Vater unter Verdacht, Ein (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
1995 Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder
Das Wunschkind
Man(n) sucht Frau (TV film)
Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
1993 Schindlerův seznam
1992 Starkstrom (TV film)
1991 Únos Rickiho Forstera (TV film)
1988 Pizza-Express (TV film)

TV seriály

2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Meine beste Freundin (S11E11)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Klassentreffen (S10E15)
Lockvogel (S10E14)
Kollmar kommt (S10E12)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Fremde (S09E20)
Das schönste Auto der Welt (S09E18)
Zuckerbrot (S09E17)
Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Auf eigene Faust (S09E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schmerzgrenze (S14E22)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hajos Geheimnis (S07E13)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor v Provence (S02E02)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Bloch (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Zachraňte Raffiho!

TV seriály

2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Erfroren (S11E02)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky