foto

Šóta Macuda

  • nar. 10.9.1985 (34 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ičido šinde mita
2019 Tókjó Ghoul S
2018 Psí ostrov
2016 Dias Police: Dirty Yellow Boys
Oba fensu
2015 Initiation Love
Koko ni Aru Shiawase (TV film)
2012 Afuro Tanaka
Raiā gēmu -Saisei-
2011 Hard Romanticker
2010 Kenta to Jun to Kayo-chan no Kuni
Raiā gēmu: Za fainaru sutēji
2008 Hana jori dango: Fainaru
Ikigami
Rokumeikan (TV film)
2007 Waruboro
2006 Aru Ai no Uta (TV film)
Nagai sanpo
Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
2005 Jankí bokkó ni kaeru: tabidači no toki

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
Sego-don (TV seriál)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
2017 Final Life (TV seriál)
2016 Dias Police: Ihou Keisatsu (TV seriál)
2014 Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
2009 Liar Game 2 (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Bara no nai hanaja (TV seriál)
VS. Arashi (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
Liar Game (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
Iza džošikósei nihoniči ketteisen (S01E08)
Battle F4 kaisan!! (S01E07)
Daiharan iššoku sokuhacu no sankaku kankei (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce