Reklama

Reklama

Ičido šinde mita

  • Japonsko 一度死んでみた (více)
Trailer 2

Nanase (Suzu Hirose) končí studia na univerzitě a její otec a ředitel farmaceutické společnosti (Šin'iči Cucumi) by si přál, aby nastoupila do rodinné firmy. Bohužel jejich vtahy nejsou nejlepší a Nanase raději pracuje v restauraci a zpívá v metalové kapele. Otec jednoho dne sní novou pilulku, která způsobí, že dva dny vypadá jako by byl mrtvý. Chce se totiž dozvědět, kdo z jeho firmy vynáší tajné informace konkurenční společnosti. Celý plán se zvrtne a Nanase společně s jedním zaměstnancem (Rjó Jošizawa) zachraňuje otcův život a firmu. (ing.man)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

Sayge 

všechny recenze uživatele

Upřímně, tenhle film na mne jakožto komedie, až tak nezapůsobil, našlo se tu pár vtipných scén či hlášek, ale mnohem více mne zaujal vcelku zajímavý příběh a skvělé herecké výkony většiny postav. Nejsem expert na Japonské filmy, ale řekl bych, že Ičido šinde mita se držel dosti při zemi (alespoň oproti většině filmů z Japonska co jsem viděl) za což dávám malé, bezvýznamné +. Tempo bylo příjemně rychlé, pořád se něco dělo a na konci mi ani nepřišlo, že už uběhlo 80 minut. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Naprosto jasná komedie. Nic jiného v tom není. Vždyť si to vemte: nějaká farmaceutická společnost vynalezne lék, který vás na dva dny zabije a pak se zase proberete. Do toho je hlavní hrdinkou rebelská dcera, která je sice dobrá v chemii, ale momentálně zpívá v metalové (i když spíš rockové) kapele. Je to postavený na hlavu. Ale je to postavený skvěle a nakonec je to trochu i romantická zběsilá komedie. Přiznávám, že jsem Hirose Suzu moc ze začátku komediální roli nevěřila, ale nakonec to nebylo tak hrozný, jak jsem se bála, že bude. Vlastně byla docela sympatické (v té své roli) a Jošizawa Rjó jí výborně sekundoval. Dalším bonusem bylo to, že i malé role byly skvěle narvané velkými hvězdami japonského šoubyznysu, takže to skoro bylo přehlídka známých hlav. Nekradli si pro sebe prostor, prostě tam byli a „znalci“ to dělalo radost. Ujetá zábavná komedie, s dobrými hereckými výkony, scénář byl trochu slabší, ale promineme to, protože ani stopáž nebyla přetáhnutá a to u japonských věcí je hodné obdivu. :-D Slabší 4*. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Komediální úlet, který má pár vtipných nápadů, hvězdné herecké obsazení, ta camea jsou fakt super, Širota Jú, Satoši Cumbaki, Šóta Macuda, aj. Hirose Suzu si vyzkoušela něco nového do svého hereckého resjtříku, její death-metalová rebelka mě baví, stejně jako to, jako film dává na frak jistým známým českým symfonickým motivům. Některé hlášky a nápady skvostné, jiné jen tak prošumí. Nárok na reprízu to nemá z mé strany, ale na japonské poměry střízlivá minutáž, poměrně svižný scénář. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Šílená komedie s plejádou současných japonských herců. K mému překvapení se do toho strašně zamilovala moja žena a už se u toho chechtala několikrát, mě to stačilo vidět dvakrát. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Během přeplouvání řeky Sanzu (japonská obdoba řeky Styx) zní symfonická báseň „Vltava“ od Bedřicha Smetany. (Barbuchaa)

Reklama

Reklama