foto

Jack Chissick

  • nar. 1945
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2011 London's Burning (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)
1999 Kind of Hush, A
Vánoční koleda (TV film)
1998 The King of Chaos (TV film)
1991 Vzpomínky jako kapky deště
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film)
1971 Hole Lot of Trouble, A
1958 The Horse's Mouth

TV seriály

2018 Stath Lets Flats (TV seriál)
2017 Likit Ruk (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Grass (TV seriál)
2002 Dickens (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Dravci (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 People (divadelní záznam)
2012 Travelling Light (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky