foto

Rick James

  • nar. 1.2.1948
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 6.8.2004 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

1999 Doživotí

TV seriály

2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Holla (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Dokumentární

2004 40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... Ever (TV film)
2003 E! 101 Most Shocking Moments in Entertainment History
I Love the '70s (TV seriál)
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky