foto

Ricki Noel Lander

  • nar. 1980
    Salt Lake Cit, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 S tím nic nenaděláš
2009 The Harsh Life of Veronica Lambert
2008 Iron Man
2007 Kult

TV seriály

2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Partneři (S05E01)
2011 Working Class (TV seriál)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Scylla (S04E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pro pocit štěstí (S09E02)
2007 Dirt (TV seriál)
Ita Missa Est (S01E13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
The Class Goes to a Bar (E07)

Host

TV pořady

2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2003 Zlatý holky (TV pořad)
2001 RTL Boulevard (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky