foto

Ingrid Rogers

  • nar. 27.4.1968 (51 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Most Likely to Murder (TV film)
2018 A Million Little Pieces
2014 Amnesia: Who Are You?
2013 Angie
2012 Holiday Anonymous
2010 Letos nepeču (TV film)
The Space Between
2009 Vraždící anděl
2005 100% blond
2004 Stunt C*cks
2002 Mid-Century
Ohnisko požáru (TV film)
1999 Suits
1998 Celebrity
Day I Ran Into All My Ex-Boyfriends, The
Drsňák
1995 Černá klec
1993 Carlitova cesta

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
The Space Between the Stars (S05E06)
The Last Scrip (S05E03)
další epizody (4)
2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Dark Sky (S04E08)
The Coping (S04E05)
další epizody (7)
2017 Tales (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Přesná muška (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (5)
2016 Notorious (TV seriál)
Friends and Other Strangers (E03)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Nothing but the Truth (S02E10)
Bruja Blanca (S02E09)
My Sugar Walls (S02E04)
další epizody (4)
2010 Mentalista (TV seriál)
Rudí koně (S03E05)
2009 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Pozor, je to neslušný (S07E11)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky