foto

Alexandra Boyd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Seven Lucky Gods
2010 Bez soucitu
Godforsaken
2004 Zkuste to přes pejsky
2003 Elysium: Lidstvo versus mimozemské bytosti - vyp.
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
Thornberryovi na cestách
Zahni, kde můžeš
2000 Big Thing, The
Return to the Secret Garden
1997 Titanic
1995 Opus pana Hollanda

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
I Think I Love You (S06E13)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Widow's Walk

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Widow's Walk

Producentská filmografie

Filmy

2019 Widow's Walk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky