Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 1

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (858)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Výplach jsem čekal v podstatě oprávněně, jen by to asi chtělo lepší akci na dálnici (neskládám básně), a v přestřelkách z toho nedělat jen klipovitou smršť Travolty a jeho kvérů. Jinak jsem ovšem v rámci žánru spokojen, i když tam tu čtvrtou hvězdičku tlačím jen kvůli hlavním hereckým hvězdám. Vzhledem k tomu, co má Pierre na poli akčních pecek za sebou, jsem čekal minimálně stejný adrenalin jako u Taken. Nic takového se bůhvíproč nedostavilo, a já si From Paris With Love zapamatuji jako šílenou jízdu plnou rychlé akce a sprostého, průměrně vtipného Travolty. P.S. Je dobře, že Meyers se vedle svého partnera neztrácí zdaleka tolik, jak jsem se obával. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Strašná blbina. Při jejím sledování mě nejvíce pobavilo pomyšlení na to, co by asi říkala moje bývalá přítelkyně, která miluje Johna Travoltu, ale nesnáší plešaté muže. Jednu hvězdu za skvělou automobilovou honičku v závěru (tomu, co předvedl řidič stříbrného audi, se prosím pěkně říká šoférské umění), druhou za několik (chtěných) vtipů. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

From Paris with Love je predovšetkým akčný thriller (thrillerom by som ho ale nahlas nenazýval) a podľa toho sa snaží aj tváriť. Nehovorím to často, ale v tomto prípade by si film zaslúžil aspoň štvrťhodinku pokojnejšieho deja navyše. Pri Pierrovi Morelovi by sme to určite rozdýchali, a možno aj viac pochopili. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak čím začít ... Film mě hodně překvapil ! Morelovi se to povedlo stejně jako 96 hodin ! Šel jsem na něj do kina s pocitem,že to bude dobrá akční komedie , ale ne taková jakou jsem si myslel že bude. Jonathan Rhys Meyers a John Travolta byla fakt povedená dvojka. Travolta a jeho hlášky - to bylo super , ještě ke všemu solidní akce , přestřelky a závěrečná honička .... Začátek se trošku sice vlekl , ale od té doby co se objevil Travolta začal film nabírat obrátek... Film ubíhá celkem rychle takže si myslim,že bude diváky poutat až do konce... Docela bych uvítal pokračování ! Tudíž je mé hodnocení 90% = ***** ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Morel on, Morel off. Typická bessonovská jednohubka. Na kolene zbúchaný scenár nedáva vlastne vôbec žiadny zmysel, akčné scény pobavia len priemerne a Travoltovi som toho namachrovaného killera, čo za jedno poobedie vystrieľa pol čínskej a trištvrte moslimskej štvrte, nežral ani náhodou. Meyers je celý čas iba totálne zmätený, v akom filme sa to ocitol a prečo musí vláčiť tú debilnú vázu. 5/10 ()

Galerie (107)

Zajímavosti (13)

  • Počas nakrúcania v Paríži sa podsvetie snažilo zastrašiť produkciu filmu, a tak štábu podpálili niekoľko aut. (BathoryMan)
  • Keď Caroline vstúpi do Jamesovho bytu, je možné vidieť knihu 'Nikita', ktorú napísal Luc Besson. (m.a.t.o.)

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama