foto

Charlie David

  • nar. 9.8.1980 (39 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Paternity Leave
2014 More Scenes from a Gay Marriage
2008 Mulligans
2007 Polibte nevěstu
Slovo na pět
2005 Tráva
2002 Holy Terror

TV seriály

2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Linka života (S03E05)
2005 Dante's Cove (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 I'm a Porn Star

TV pořady

2018 Drag Heals (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 I'm a Porn Star

Producentská filmografie

TV pořady

2018 Drag Heals (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky