foto

Julia Bremermann

  • nar. 24.5.1967 (53 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Ausgerechnet Söderholm (TV film)
2015 Allein unter Irren (studentský film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
2012 Láska, děti a nový začátek (TV film)
Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Láska, děti a touha v srdci (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Hlas srdce (TV film)
Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2009 Das Interview (studentský film)
Láska, děti a kouzlo Afriky (TV film)
Tři pátrači a tajemství strašidelného zámku
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
2004 Pírka ve větru (TV film)
2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Ninas Geschichte
Osudová záměna (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
Tom und die Biberbande (TV film)
2000 Princové ze snů (TV film)
1999 Hamburk - město strachu (TV film)
Sweet Little Sixteen (TV film)
1997 Pobřežní stráž (TV film)
1996 Das Karussell des Todes (TV film)
Die Katze von Kensington (TV film)
Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
Hauch von Yvonne, Ein
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
Mami, ich will bei dir bleiben (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Keine Liebe, kein Leben (TV film)
Zu spät?!
1993 Estelle
1992 Prélude

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
Mord im Hotel (S01E03)
Die Abrechnung (S01E02)
další epizody (4)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Rollenspiel (S03E07)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf dünnem Eis (S17E23)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Hodná Ute (S02E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nervenkrieg (S09E01)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kind in Angst (S11E18)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Horečka (S09E05)
2005 Pašák (TV seriál)
Špinavý kšeft (S05E01)
2004 Big Ben (TV seriál)
Sport zabíjí (S10E04)
1998 Vesmírný ostrov (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky