foto

Oley Sassone

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Tarantula
2006 Kolébka lží (TV film)
1996 Playback
1995 Heimliche Zeugen (TV film)
1994 Fantastic Four, The
Relentless IV - Vykoupení
Smrtící iluze
Únik 2
1992 Final Embrace
Krvavá pěst III
1989 The Roommate

TV seriály

2002 She Spies (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace