foto

Michael Ostrowski

  • nar. 3.1.1973 (47 let)
    Leoben, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ich war noch niemals in New York
Leberkäsjunkie
2018 Die letzte Party deines Lebens
Kalte Füße
Pomoc, zmenšil jsem rodiče
2017 Anna Fucking Molnar
Bibi a Tina 4: Naprostý chaos
Tödliche Geheimnisse – Jagd in Kapstadt (TV film)
Zvířata
2016 Hotel Rock’n’Roll
Kebab extra scharf! (TV film)
Schweinskopf al dente
2015 Halbe Brüder
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
Už je tady zas
2014 Konrad & Katharina (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
Und Äktschn!
2013 Bad Fucking
Dampfnudelblues
Die Werkstürmer
Hai Alarm am Müggelsee
Kohout na víně 2
2011 Kebab mit Alles (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
Wie man leben soll
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
2009 Contact High
Kamkoliv půjdeš
Otcohra
The Making of Futbol
2008 Kleptomaniac
2007 Die Lawine (TV film)
Tell
Zproštěn viny
2006 Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Korunní princ (TV film)
Kotsch
Slumming
2004 Nacktschnecken
2002 Nogo

TV seriály

2019 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (8)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (10)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2013 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Robert Fabian (S02E02)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Fensterlsturz (S03E05)
Totalschaden (S03E04)
další epizody (6)
2009 39 i pół (TV seriál)
Dirty Trick (S02E11)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (8)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Tödliche Gier (S02E10)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Drachentöter (S01E09)
Trockenschwimmer (S01E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ostrowskis Heimatklänge (TV seriál) - mod.
Von Extremschrammlern und Gstanzlartisten (E05) - mod.
2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film)
2017 Ostrowskis Heimatklänge (TV seriál) - mod.
Heimat (E04) - mod.
Glaube und Hoffnung (E03) - mod.
Liebe und Tod (E02) - mod.
další epizody (4)
2013 Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)

Koncert

2014 Spielberg Musikfestival 2014 (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hotel Rock’n’Roll
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
2009 Contact High

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
Puzzle Man (S03E02)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
The Panic Womb (S04E04)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
The Teens, They Are a Changin' (S03E03)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
(I Loathe You) For Sentimental Reasons (S02E04)
2009 Private Practice (TV seriál)
Acceptance (S02E15)
2008 Private Practice (TV seriál)
Equal & Opposite (S02E02)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Receives an Unexpected Visitor... (S01E02)

TV pořady

2012 Demokratie - Die Show (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2020 Servus Dahoam – Das Quarantäne Kabarett (TV pořad)
2016 Jugendsünden u.s.w. (TV pořad)
2014 Herr Ostrowski sucht das Glück (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Demokratie - Die Show (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky