foto

Michael Ostrowski

  • nar. 3.1.1973 (46 let)
    Leoben, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hotel Rock’n’Roll
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
2009 Contact High

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
Puzzle Man (S03E02)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
The Panic Womb (S04E04)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
The Teens, They Are a Changin' (S03E03)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
(I Loathe You) For Sentimental Reasons (S02E04)
2009 Private Practice (TV seriál)
Acceptance (S02E15)
2008 Private Practice (TV seriál)
Equal & Opposite (S02E02)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Receives an Unexpected Visitor... (S01E02)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2016 Jugendsünden u.s.w. (TV pořad)
2014 Herr Ostrowski sucht das Glück (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace