foto

Michael Ostrowski

  • nar. 3.1.1973 (44 let)
    Leoben, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hotel Rock'n'Roll

TV seriály

2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
The Panic Womb (S04E04)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
The Teens, They Are a Changin' (S03E03)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
(I Loathe You) For Sentimental Reasons (S02E04)
2009 Private Practice (TV seriál)
Acceptance (S02E15)
2008 Private Practice (TV seriál)
Equal & Opposite (S02E02)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Receives an Unexpected Visitor... (S01E02)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace