foto

Peter Boretski

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • zem. 5.9.2001
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Tunel strachu (TV film)
1996 First Degree
Pohyblivý terč
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Margaret's Museum
1994 Getting Gotti (TV film)
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1991 Nahý oběd
Sam & Me
Smrtící triky 2
1989 Den první (TV film)
1984 Bambinger
Charlie Grant's War (TV film)

TV seriály

2001 Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Room 2426 (S03E21)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
The Gladiators (S02E11)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky