foto

Małgorzata Zajączkowska

  • nar. 31.1.1956 (63 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vztek
2016 Zákal
2015 Valpuržina noc
2014 Karuzela
2012 Jsi bůh
Portrét z paměti
2011 Uwikłanie
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Koperníkova hvězda
Moja krev
Rewizyta
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2003 Počasí na zítra
2000 Żółty szalik (TV film)
1999 Neodolatelná
1994 Otázky srdce (TV film)
Výstřely na Broadwayi
1993 Skřivánek (TV film)
1991 Sarah prostá a neuvěřitelná (TV film)
1989 Nepřátelé: Příběh lásky
1983 Balles perdues
Danton
1982 Epitaf pro královnu
1981 From a Far Country
Naivní otázky
1980 Bez lásky
Bo oszalałem dla niej (TV film)
Konstanta
1977 Konkurs na život

TV seriály

2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
To ty (S04E10)
další epizody (7)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Show must go on (S02E04)
Terapia (S02E02)
Szansa (S01E13)
další epizody (10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (4)
2013 2xl (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Blizny (E05)
Towarzysze broni (E01)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace