foto

Joshua Charson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Lightning Bug
2002 Chance

TV seriály

2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Meet the New Boss (S04E02)
Nanebevstoupení (S03E22)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Přírodní zákony (S03E01)
Eden (S02E16)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Stíny (S02E01)
Počátek konce (S01E22)
Nic osobního (S01E20)
další epizody (9)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Škody (S01E09)
Studna (S01E08)
Hub (S01E07)
další epizody (6)
King a Maxwellová (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Prom (E21)
Return (E15)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lidský druh (S05E08)
Vzdoruj (S05E05)
V zastoupení (S05E02)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
Wake (E06)
Loner (E03)
Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
Strain (E18)
2010 Událost (TV seriál)
For the Good of Our Country (E08)
I Know Who You Are (E07)
Loyalty (E06)
další epizody (4)
V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Heretic's Fork (S01E09)
Pound of Flesh (S01E06)
2009 V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
Osudná nevěra (S07E07)
Běsnící kanibal (S07E04)
další epizody (7)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Chůva (S06E10)
Řetězová reakce (S06E07)
další epizody (10)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
Temná komora (S05E08)
Sázka na smrt (S05E03)
další epizody (10)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
In the Dark (S02E03)
2003 Still Life (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zdroj moci (S07E20)
Nečisté ženy (S07E18)
Síla přemožitelky (S07E15)
další epizody (4)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy mě neopouštěj (S07E09)
On (S07E06)
Stejný čas, stejné místo (S07E03)
další epizody (4)

TV pořady

2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2004 Real Gilligan's Island, The (TV pořad)
2002 Osbournovi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky