foto

Tim Pocock

  • nar. 24.10.1985 (35 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red Billabong
2014 Lemon Tree Passage
2013 Forbidden Ground
2011 Driver
2009 X-Men Origins: Wolverine

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
2013 Camp (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
Learning to Fly: Part 2 (S01E26)
The Deep End (S01E25)
Heatwave (S01E24)
další epizody (26)
1988 Home and Away (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Project A.B.C