Reklama

Reklama

Devil Beneath

všechny plakáty
Trailer
Austrálie, 2023, 86 min

Obsahy(1)

Dva odcizení bratři se sejdou a objeví stará rodinná tajemství poté, co zdědili majetek svého dědečka. Když se jejich přátelé začnou ztrácet, obávají se, že je pronásleduje stvoření číhající ve stínu. (Jardismo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Film samotný je poměrně hloupý, s mizerným scénářem a zmateným dějem. Ale jako vždy si mě ukradla mytologie Austrálie a její příroda. A ty dvě hezký holky taky. ()

Reklama

B3n 

všechny recenze uživatele

Nič, čo by som už veľakrát nevidel, rozbitá rodina, rodinné tajomstvo a to tajomstvo v lese. Vlažný rozjazd filmu, berie sa to miestami veľmi vážne, mierne prehrávajúci herci, banálny príbeh, ale zase slušná kamera, má to správnu dĺžku a tak to ubehne celkom svižne. Prekvapivo to spolu funguje, príjemná jednohubka, keď nemáte nič iného na práci. Efekty tu nečakajte nijaké prevratné, krv sa nejaká nájde, všetko v norme. Taký priemer z priemeru. ()

iXtr3m3

všechny recenze uživatele

Neviem, ako je to možné, ale film Devil Beneath z 2023 je vlastne takmer identický film ako Red Billabong z roku 2016, t.j. rovnaký film, rovnakí herci, rovnaké všetko, len pôvodná verzia z roku 2016 je cca o 20 minút dlhšia, takže neviem, či ide o nejaký "remaster" pôvodného filmu, zostrih, alebo opätovné uvedenie do kín, alebo o čo ide. ()

Reklama

Reklama