foto

Michael Moreland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Intrigo: Samaria
2013 Pod kůží
Sviňák
2008 New Town Killers
2003 16 let s alkoholem
1999 Tempo dell'amore, Il
Zákop

TV seriály

2019 Roky a roky (TV seriál)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
Shetland (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Gary Tank Commander (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1998 Magic with Everything (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky