Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 1

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (452)

JFL 

všechny recenze uživatele

Anti-"Pátý element" z odvrácené strany světa, nebo též přízračně kryptická metafora o genderové dynamice, dvousečné podobě nespoutanosti i násilné povaze lidské komunikace, kde se mimozemský predátor stává obětí, jakmile se na Zemi naučí empatii. Hypnoticky poutavý a znepokojivě skličující obraz lidské společnosti s neokázale provokativním a experimentálně obrazoboreckém zpracováním. ()

ninon 

všechny recenze uživatele

Zvědavost mě přitáhla k tomuhle filmu, i když knižní předloha Michaela Fabera mě vůbec nenadchla. Otázka, jestli se dá vůbec mluvit o knižní předloze, protože film a kniha mají minimum společného. A je to spíš k dobru. Kdo nezná předlohu, užije si film víc. Cyklus lovení, celková atmosféra podtržená skvělou hudbou a závěrečné otisknutí lidskosti zvedá hodnocení nahoru. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak moc artové, až je to směšné. Hlavní hrdinka hodinu jezdí autem a opakovaně lapá nadržený hejly, kterým není divné, že je zavede do jakési barabizny, kde je nekonečně prostoru a jen ztopoření poslušně dokráčí do věznící bažiny, nebo co to je. Pak jí to přestane bavit a chce být člověk nebo co, takže zbylých tři čtvrtě hodiny chodí po krásném Skotsku. Opravdu zajímavé to začne být, až na samotném konci. Jonathan Glazer má talent, ale tohle byl prostě fakt debilní film. Ale Scarlett je tam často nahá. A na diskotéce tam hraje Darude - Sandstorm :D ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

H... h... h... ho... Hovno, h... h... h... haha, tytyty krááávo, bububu, n... n... no, můj naprosto artuprostý, necivilizovaný a estetikou nepolíbený mozeg řve bolestí víc a má i mnohem víc důvodů, než topořivší se mužské karikatury lapené do láku. To, že se v bliáku hovořilo neznámou řečí... á teď mi kolega dement napovídá... takže tatarština to byla, ejhle, nemá pražádný vliv na to, že (neuražte se miláčkové z nejmilejších, především mí zlatí oblíbenci) takové sračce může dát solidní hodnocení jen další mimoň z planety Vímhovnoočemtobyloalejsemneuchopitelnýženius. Haf, bleděmodrý opice... Ovšem, protože já nejsem váš soukmenovec a hrdě nosím své mongoloidní čelo společně se sváčou každé ráno do Kolbenky, dávám jednu, jednu jedinou, ušmudlanou pizdu za týpka (jak přízemně primitivní), kterej docela slušně tahal za heft na er jedna a za mokra. Malina, sněhulák... O vnadných křivkách, skvělé hudbě, o napětí a umělecké invenci, t... t... t... to, to, to máme diametrálně rozdílné představy. Že ona bude nakonec ta Země placatá, ratatatá, kokokotiti. špagát, lízat... Dlouho jsem se tak netěšil k lopatě za Ferem, radši v kanále a chcanci celou šichtu, než deset minut s krabicákem a nějakým zdejším pseudointošem kdekoliv. Rozpočítejte se, každý druhý bude popraven, a tak to bude pokračovat až do sladkého konce. Tahle mimozemská lodyha, lodyha, mimimimíííí, mi bude v hlavě strašit víc, než verzatilka vražená do šourku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Seriously ? Bolestivě pomalé tempo doprovázející zdlouhavé a nezajímavé scény donekonečna a hlavně zde nejsou skoro žádné dialogy, což film dělá ještě pomalejším a nudnějším! Byl zde nějaký scénář ? Ano byl, Scarlett řídí auto, vozí cizí muže a vodí si je k sobě domů, aby se mohli nazí ponořit do podlahy, jak vynalézavé. Respektuji, že film se snaží být odlišný, ale na mě to absolutně nefungovalo. 1* za nahou Scarlett. Bolestivá zkušenost. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (27)

  • Do roly motocyklistu bol obsadený majstrovský motocyklový cestný pretekár Jeremy McWilliams, pretože ten zvládol zradné jazdné podmienky na Škótskej vysočine. (Arsenal83)
  • Väčšina hereckého obsadenia nemala žiadne herecké skúsenosti (Arsenal83)

Reklama

Reklama