foto

Veronika Paulovičová

  • nar. 3.12.1979 (40 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Veronika Paulovičová, slovenská herečka, dcéra herca Ľubomíra Pauloviča, sa narodila v Martine. Študovala produkciu a manažment na VŠMU a po dvoch rokoch sa rozhodla venovať herectvu. Pôsobila aj ako moderátorka relácie "Počasie" v TV Markíza, odkiaľ odišla kvôli tehotenstvu. V súčastnosti hosťuje v Slovenskom národnom divadle a účinkuje v slovenských seriáloch.

MathewCon

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kvet šťastia (TV film)

TV seriály

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2009 První oddělení (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Susedia (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Showdance (TV pořad)
2009 Nebezpečná misia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky