foto

Pamela Duncan

  • nar. 28.12.1924
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.11.2005 (80 let)
    Englewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
1961 Summer and Smoke
1959 Career
Don't Give Up the Ship
1957 Gun Battle at Monterey
My Gun Is Quick
The Undead
Útok krabích monster
1956 Julie
Sedm mužů na zabití
The Magnetic Moon (TV film) - a.z.
1954 Dragonfly Squadron
Return from the Sea
The Saracen Blade
1953 A Blueprint for Murder
Two Gun Marshal - a.z.
1952 Confidence Girl
The Ring
1951 Lawless Cowboys
Whistling Hills

TV seriály

1969 The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
Craig Kennedy, Criminologist (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 Curtain Call

TV pořady

1996 The O'Reilly Factor (TV pořad) - a.z.
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace