foto

Wiebke Frost

  • nar. 2.4.1966 (54 let)
    Buchholz in der Nordheide, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blind ermittelt - Das Haus der Lügen (TV film)
2013 Millionen
Zu Risiken und Nebenwirkungen (studentský film)
2011 Místo činu: Dvojí život (TV film)
2010 Je ne vous oublierai jamais
2009 Keine Angst (TV film)
2008 Was bleibt (studentský film)
1991 Malina

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky